Livepaint tijdens GoBoZ ondernemersgala

Kijk mee op Instagram
3 mei 2018

Livepaint tijdens GoBoZ ondernemersgala

Dit jaar wordt het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala gehouden op 27 oktober in het prachtige Theater de Maagd. Dit zeer bijzondere theater in het historische hart van bourgondisch Bergen op Zoom dankt zijn unieke sfeer aan de met diverse architectuurprijzen bekroonde transformatie van kerk tot stadsschouwburg. De foyers zijn recentelijk aangepast om de bezoeker een extra warm welkom te geven. In de hoefijzervormige zaal ontstaat als vanzelf een interactie tussen publiek en artiest. Bijzonder is dat tijdens het Ondernemersgala het diner op het toneel plaatsvindt en de presentaties zich afspelen in de zaal. Beleef Theater De Maagd voor een avond vanuit een andere hoek.

Comments are closed.